Eldert de Jager en Gerard Kuijpers woonden namens Kompasteam het partner event van Speedbooks bij op 9 september 2021. Dat vonden we interessant. Kompasteam is namelijk graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Speedbooks.

Speedbooks® partner event 9 september 2021

De mening en input van de partners van Speedbooks, die een schakel vormen tussen Speedbooks en hun eindgebruikers, is erg belangrijk voor Speedbooks. Daarom was er op 9 september het Speedbooks® partner event in Nunspeet. Tijdens dit evenement werden de partners op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen van Speedbooks® en werden de toekomstplannen gepresenteerd. Het evenement gaf partners ook de mogelijkheid om feedback te geven omtrent de software en over de toekomstplannen van Speedbooks®.

Het partner event beantwoorde aan de behoefte om meer onderling contact te hebben. Tijdens de diverse presentaties zijn er positieve discussies geweest waardoor Speedbooks® als organisatie deze feedback kan gebruiken voor de verdere ontwikkeling van onze software. Na het officiële gedeelte was er tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Kompasteam staat klaar met raad en daad voor hun klanten die gebruik maken van Speedbooks. Inmiddels heeft Kompasteam al de nodige implementaties en adviesconsults verzorgd bij tevreden klanten.

Meer weten, tips en informatie?

 

  • Lees meer over dit boeiende onderwerp bij oplossingen https://kompasteam.nl/oplossingen/speedbooks/
  • Vind u het sturen met KPI’s en dashboards een boeiend onderwerp? Vind u het werken met de navigatiecyclus een boeiend onderwerp? Deel dit artikel in je eigen netwerk.
  • Is uw belangstelling gewekt hier iets mee te doen? Wilt u de eigen organisatie meer actiegericht maken en strakker leren sturen op de uitvoering met KPI’s neem dan gerust contact op met ons om daar vrijblijvend over te sparren.

Gratis e-Book

Het Kompasteam heeft een geweldig en nuttig e-Book geschreven, bomvol met tips.
Download nu dit gratis e-Book: 30 tips voor het sturen op Essentie

Gratis e-Book

Aanpak Kompasteam

Kompasteam steekt de handen uit de mouwen als een grootboek anders moet worden ingericht of een logistiek proces om te komen tot betere sturing

Aan de slag gaan met KPI's en dashboards betekent vooral de basis op orde brengen. Kompasteam kijkt daar eerst naar.

De klanten begrijpen dat verandering tijd kost. Kompasteam snapt dat haast averechts kan werken.

Klanten stellen de praktische en toegankelijke wijze van handelen op prijs.

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.    Ik heb interesse in een demo of meer informatie over:    NB: velden met een * zijn verplicht