Zonder goede bedrijfsinformatie bent u stuurloos. Daarom wilt u regelmatig weten hoe u er financieel en operationeel voor staat.

Het Kompasteam werkt als partner samen met Speedbooks. Speedbooks levert rapportage software om het mogelijk te maken dat u inzicht heeft in uw bedrijfsresultaten via overzichtelijke rapportages. Kompasteam deelt ontwikkelingen vanuit Speedbooks.

Nieuw in Speedbooks; de NOW 2.0 checker

Zoals u wellicht al begrepen heeft, verlengt het kabinet het economische noodpakket, bekend als de NOW-regeling, tot 1 oktober 2020. Dit betekent dus dat de regeling een maand extra doorloopt.

Speedbooks heeft om ondernemers te helpen met betrekking tot de NOW (Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid) een checkrapport in haar software beschikbaar gesteld. Maar voor de verlengde NOW 2.0 hebben we opnieuw een hulpmiddel ontwikkeld, aangepast aan de hernieuwde voorwaarden, welke u laat zien of en voor welk bedrag u in aanmerking komt. Dit rapportmodel is vanaf vandaag beschikbaar in Speedbooks.

De verlengde NOW-regeling hanteert dezelfde systematiek van tegemoetkoming, maar wel met een aantal wijzigingen. Vanaf 6 juli tot en met 31 augustus, is deze vernieuwde NOW 2.0 met hernieuwde voorwaarden, aan te vragen. Voor alle inhoudelijke wijzigingen en voorwaarden met betrekking tot NOW 2.0 verwijzen we u naar het KVK-coronaloket of naar de website van het UWV. (De Speedbooks NOW 2.0 checker is een hulpmiddel en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden)

Heeft u vragen?

Wilt uw weten wat Speedbooks voor uw organisatie kan betekenen.

Bel naar 085-048 10 51 of stuur een e-mail naar info@kompasteam.nl

 

Meer over Speedbooks en Kompasteam als oplossing

 

Lees waarom KPI’s relevant zijn binnen Methode Het Kompas https://kompasteam.nl/oplossingen/methode-het-kompas/

Gratis e-Book

Het Kompasteam heeft een geweldig en nuttig e-Book geschreven, bomvol met tips.
Download nu dit gratis e-Book: 30 tips voor het sturen op Essentie

Gratis e-Book

Aanpak Kompasteam

Kompasteam steekt de handen uit de mouwen als een grootboek anders moet worden ingericht of een logistiek proces om te komen tot betere sturing

Aan de slag gaan met KPI's en dashboards betekent vooral de basis op orde brengen. Kompasteam kijkt daar eerst naar.

De klanten begrijpen dat verandering tijd kost. Kompasteam snapt dat haast averechts kan werken.

Klanten stellen de praktische en toegankelijke wijze van handelen op prijs.

Contact

Heeft u vragen/opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.    Ik heb interesse in een demo of meer informatie over:    NB: velden met een * zijn verplicht