U wilt een verbinding tussen uw strategische plannen en de dagelijkse uitvoering? Dat is precies het doel van van de Methode Het Kompas. In 10 heldere stappen bouwen we een KPI-dashboard weer mee u op koers blijft.

De weg naar verbetering is als een interessante, spannende reis. Daar heeft u een Bedrijfskompas bij nodig. Dan werkt u naar iets toe waarvan u op voorhand nog niet weet wat u allemaal tegen gaat komen. Maar u weet wel wat uw einddoel is. En dat u een navigatiemiddel bij de hand wilt hebben om het doel te bereiken.

Met Methode Het Kompas zetten we een Bedrijfskompas op waarmee u grip krijgt. In een aantal heldere stappen nemen we de organisatie mee op reis. We leggen vast wat de verschillende bijdragen en de gewenste uitkomsten zijn.
Uiteindelijk is ieder Bedrijfskompas uniek, ieder bedrijf heeft eigen KPI’s, maar de logica om daar te komen is voor nagenoeg ieder bedrijf hetzelfde. De methode is beschreven in het boek Het Kompas.

De reis naar verbetering met Bedrijfskompas

Met een gemakkelijk te gebruiken aanpak en regelmatige werksessies helpen we de verschillende gebruikers om op een zeer transparante en nuttige manier hun bijdragen te leveren aan het geheel. Zo draagt ​​iedereen bij aan het succes van de reis naar verbetering. Gebruikersbetrokkenheid en motivatie worden gaandeweg groter terwijl we in staat zijn om in de gewenste richting te blijven sturen.

Afgestemd op uw organisatie en uw behoeften wordt een traject uitgestippeld met een aantal workshops. Na elke workshop wordt informatie verstrekt en gebrainstormd door de deelnemers in voorbereiding op de volgende workshop.

Stap voor stap op weg naar grip

Het resultaat is een perfect overzicht van alle doorlopen stappen van de Kompasmethode, beginnend bij missie en visie van de organisatie. Met daarbovenop een perfect beeld van de zaken die van belang zijn voor het succes van de organisatie; de Kritieke Succes Factoren (KSF’s) en de daarbij passende Kritieke Prestatie-Indicatoren (KPI’s). De feedbacklus voor de introductie van voortdurende verbeteringen is de sluitsteen en de kers op de taart.

Belangrijk onderdeel bij het Bedrijfskompas is het opstellen van KPI-dashboards. Lees hier meer over

https://kompasteam.nl/oplossingen/navigeren-met-het-kpi-dashboard/

Meer informatie

Om uw organisatie terug op koers te brengen en te houden bieden we verschillende oplossingen die we passend maken voor uw bedrijfssituatie. Lees meer over de oplossingen  https://kompasteam.nl/oplossingen/

  • Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met de Bedrijfskompas?
  • Neem dan contact op met ons om daar over te sparren.
  • In een eerste intake bespreken we vrijblijvend en oriënterend de mogelijkheden.
  • Bel 085 – 048 10 50 of  085 – 048 10 51 voor gesprek met een van onze consultants

Doe de Zelftest Stuurinformatie

Wilt u weten hoe het in uw organisatie gesteld is met de beschikbaarheid en kwaliteit van uw stuurinformatie?
Doe dan de Zelftest stuurinformatie en ontvang het rapport met uw uitkomsten afgezet tegen de benchmark.

Doe de Zelftest