Implementeren van de Kompasmethode bij uw organisatie

De weg naar verbetering is als een lange reis. De implementatie van de Kompasmethode komt tot uiting in de vorm van het Bedrijfskompas.
Hierin wordt van elke stap van de Kompasmethode duidelijk vastgelegd wat de verschillende bijdragen en de uiteindelijke uitkomsten zijn.
Zo helpt het Bedrijfskompas om de implementatie van de Kompasmethode op een transparante en gebruiksvriendelijke manier stap voor stap door te voeren.

De reis naar verbetering met Bedrijfskompas

Met een reeks gemakkelijk te gebruiken tools en regelmatige workshops helpt dit de verschillende gebruikers om op een zeer transparante en nuttige manier hun bijdragen te leveren aan het geheel. Zo draagt ​​iedereen bij aan het succes van de reis naar verbetering. Gebruikersbetrokkenheid en motivatie worden gaandeweg groter terwijl we in staat zijn om in de gewenste richting te blijven sturen.

Afgestemd op uw organisatie en uw behoeften wordt een traject uitgestippeld met een aantal workshops. Na elke workshop wordt informatie verstrekt en gebrainstormd door de deelnemers in voorbereiding op de volgende workshop.

Stap voor stap op weg naar grip

Het resultaat is een perfect overzicht van alle doorlopen stappen van de Kompasmethode, beginnend bij missie en visie van de organisatie. Met daarbovenop een perfect beeld van de zaken die van belang zijn voor het succes van de organisatie; de Kritieke Succes Factoren (KSF’s) en de daarbij passende Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s). De feedbacklus voor de introductie van voortdurende verbeteringen is de sluitsteen en de kers op de taart.

Wilt u weten hoe we bij u een Bedrijfskompas inrichten? Maak een afspraak. Dan drinken we vrijblijvend een kop koffie.

Doe de Zelftest Stuurinformatie

Wilt u weten hoe het in uw organisatie gesteld is met de beschikbaarheid en kwaliteit van uw stuurinformatie?
Doe dan de Zelftest stuurinformatie en ontvang het rapport met uw uitkomsten afgezet tegen de benchmark.

Doe de Zelftest