Kompasteam is partner van Speedbooks, de perfecte software voor rapportages direct vanuit uw administratieve of ERP software. Zo weet u snel hoe u er voor staat om te sturen op essentie.

Wat is Speedbooks rapportagesoftware?

Speedbooks voor MKB, MKB+, ZZP, stichting & vereniging

Speedbooks verwerkt alle cijfers uit uw boekhoudprogramma tot overzichtelijke dashboards en duidelijke rapportages die precies aangeven hoe elk onderdeel van uw organisatie presteert. Complexe spreadsheets, handmatige rapportages, gemiste kansen of dure jaarrekeningen zijn nu verleden tijd! U hebt altijd en overal actueel inzicht in al uw financiële gegevens.

Speedbooks-App

Ook op uw mobiel of tablet via de handige Speedbooks-App!

De app laat een volledig overzicht zien van alle cijfers in een overzichtelijk dashboard. Zo kunt u altijd real time zien hoe het er financieel voor staat, 24/7 en overal ter wereld!

Managementrapportages eenvoudig zelf maken?

Met Speedbooks beschikt u over een grote diversiteit aan kant en klare Excel rapportmodellen. Dus of u nu een managementoverzicht of een maandanalyse of jaarrekening nodig heeft, het is allemaal mogelijk.

Rapportmodellen die u exact vertellen hoe een specifiek onderdeel van de organisatie ervoor staat. Daarmee biedt onze software u een handige, gebruiksvriendelijke, inzichtelijke en vooral snelle tool waarmee u altijd en overal de meest actuele informatie bij de hand hebt. Zo kunt u binnen no-time onder meer omzetgegevens, exploitatiekosten en de werkkapitaalpositie presenteren.

Speedbooks beschikt over databasekoppelingen met de meeste pakketen.

Financieel dashboard zoals u dat wilt

Het financiële dashboard van Speedbooks is ideaal voor een grafische inzage in de bedrijfsperformance. Samengesteld uit sprekende grafiekwidgets. Uiteraard kunt u deze zelf indelen, extra grafieken toevoegen en bovendien in de grafieken doorzoomen tot op mutaties, boekingen en zelfs ingescande facturen!

Doordat het het een multi-device tool is, heeft u altijd toegang tot alle actuele data. Zo kunt u tijdens financiële bijeenkomsten bijvoorbeeld real-time de stand van zaken weergeven.

Daarnaast is het mogelijk de dashboards of specifieke onderdelen van het financieel dashboard op een veilige manier te delen met directieleden, klanten of collega’s. U kunt anderen eenvoudig en betrouwbaar op de hoogte brengen van boekhoudgegevens

Eenvoudig en heel betaalbaar zelf een jaarrekening maken? Het kan!

De traditionele manier van het opstellen van de jaarrekening kost veel tijd en kent veel onduidelijkheden. Waar staan de benodigde gegevens in mijn boekhoudpakket? Hoe kunnen deze op een bepaalde manier in een format van een jaarrekening exporteren? Kloppen alle gegevens die ik heb opgeslagen wel? Het gebruik van Speedbooks maakt dit proces eenvoudiger en bespaart veel tijd.

De meeste bedrijven zijn verplicht hun jaarrekening digitaal te deponeren bij de Kamer van Koophandel (KVK). Ook de bank vereist steeds vaker tussentijdse cijfers. Met Speedbooks heeft u de juiste tool in huis om efficiënt én automatisch de jaarrekening en tussentijdse cijfers samen te stellen. Het is ook mogelijk om deze cijfers via Speedbooks te deponeren bij de KvK.

Inzicht met Speedbooks

De software van Speedbooks bevat een groot aantal kant-en-klare rapporten. Met deze rapporten, die u naar uw eigen smaak en inzicht kunt aanpassen, kunt van de meeste bedrijfsactiviteiten verslag doen. U kunt ook operationele KPI’s toevoegen.

 • Managementdashboard
 • Maandoverzicht en Kwartaalrapportages
 • Winst- en Verliesrekening en balans
 • Budgetvergelijk
 • Prognose
 • Liquiditeitsplanning
 • Kasstroomoverzicht
 • Consolidatie
 • Kostenplaatsen
 • Jaarrekening
 • SBR deponering

En bovendien zeer betaalbaar

Of u nu in een boardroom vergadert of als startend ondernemer op de zolderkamer werkt, zonder accuraat financieel inzicht kan niemand.

Met de software van Speedbooks kunt u allerlei rapportages produceren, ook rechtstreeks gebaseerd op de data van uw administratieve- of ERP-pakket. Speedbooks kan ook worden gebruikt voor de datastroom naar uw KPI-dashboard zodat uw informatie razendsnel ververst wordt.

Speedbooks hanteert overzichtelijk tarieven. U kunt voor maandtarieven kiezen voor de Online versie of voor een licentie voor de Offline versie

Ga de mogelijkheden na en overtuig u zelf

We verzorgen graag bij uw organisatie een demo van Speedbooks.

Lees hier meer over de voordelen van Speedbooks.

Haal het maximale uit Speedbooks met Kompasteam

Vraag een demo aan

Om uw organisatie terug op koers te brengen en te houden bieden we verschillende oplossingen die we passend maken voor uw bedrijfssituatie. Lees meer over de oplossingen  https://kompasteam.nl/oplossingen/

 • Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met Speedbooks?
 • Neem dan contact op met ons om daar over te sparren.
 • In een eerste intake bespreken we vrijblijvend en oriënterend de mogelijkheden
Meer informatie? Vraag demo aan.

Gratis e-Book

Het Kompasteam heeft een geweldig en nuttig e-Book geschreven, bomvol met tips.
Download nu dit gratis e-Book: 30 tips voor het sturen op Essentie

Gratis e-Book