Op koers met het Kompasteam

Het Kompasteam bestaat uit ervaren professionals die als doel hebben bedrijven te laten excelleren met behulp van Methode Het Kompas ®

Mix van ervaren Professionals

Ons Kompasteam bestaat uit een mix van ervaren professionals met ieder zijn of haar eigen expertise. Zij staan klaar om bedrijven te helpen op koers te blijven of als dat nodig is, weer op koers te brengen. Als uitgangspunt hanteren we de Methode Het Kompas, omdat dit een samenhangende aanpak biedt en iedereen bij de sturing betrekt.

Ervaren, doelgericht en communicatief prettig

Door middel van het tienstappenplan worden uw missie en visie lijnrecht doorgetrokken naar de belangrijkste KPI’s op uw management dashboard. Het resultaat is een organisatie die zichzelf op koers houdt.

Lees meer in de succesvolle boeken van Eldert de Jager “Het Kompas”​of “Navigeren met Essentie”

Eldert de Jager

Businesspartner met drive voor sturen op essentie.

Maken we ons druk om de juiste zaken.? Eldert de Jager helpt organisaties en bedrijven om de juiste financiële koers te varen. Als uitgangspunt daarbij hanteert hij de Methode Het Kompas. Dat is een samenhangende en toegankelijke aanpak die bestaat uit een logische invulling van planning en control. Dat levert een sterke verbinding op tussen beleid en dagelijkse uitvoering. Centraal staat een effectief dashboard met de juiste KPI’s.

Als business partner geeft het hem energie en plezier om mensen te helpen en verbindingen te leggen. Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven op het vlak van financieel management en business partnering heeft hij in allerlei keukens kunnen kijken. Daardoor is hij in staat om snel te bepalen wat nodig is om de zaak weer terug op koers te krijgen.

Motto

“Succesvolle organisaties hebben succesvolle routines”

LinkedIn van Eldert de Jager

Gerard Kuijpers

Gerard Kuijpers heeft veel ervaring in het opzetten en verbeteren van allerlei analyses en rapportages, zowel in data-analyse als procesanalyse. Zijn mentaliteit is zeer hands-on om problemen en oplossingen snel zichtbaar en meetbaar te maken. Daarnaast is hij een enorme fan van de Lean methodiek.

Van oorsprong was Gerard financial en is steeds meer met ICT gaan doen. Nu is hij graag bezig op het snijvlak van Finance en ICT op een creatieve en gestructureerde manier.

Gerard werkt graag projectmatig, kan mensen motiveren en is communicatief ijzersterk. Hij is resultaatgericht en gefocust en houdt van een pittige uitdaging. Zijn favoriete uitspraak is dan ook:

“Als het makkelijk was kon iedereen het”.

LinkedIn van Gerard Kuijpers

Doe de Zelftest Stuurinformatie

Wilt u weten hoe het in uw organisatie gesteld is met de beschikbaarheid en kwaliteit van uw stuurinformatie?
Doe dan de Zelftest stuurinformatie en ontvang het rapport met uw uitkomsten afgezet tegen de benchmark.

Doe de Zelftest