Op koers met het Kompasteam

Het Kompasteam bestaat uit ervaren professionals die als doel hebben bedrijven te laten excelleren met behulp van Methode Het Kompas ®

Mix van ervaren Professionals

Ons Kompasteam bestaat uit een mix van ervaren professionals met ieder zijn of haar eigen expertise. Zij staan klaar om bedrijven te helpen op koers te blijven of als dat nodig is, weer op koers te brengen. Als uitgangspunt hanteren we de Methode Het Kompas, omdat dit een samenhangende aanpak biedt en iedereen bij de sturing betrekt.

Ervaren, doelgericht en communicatief prettig

Door middel van het tienstappenplan worden uw missie en visie lijnrecht doorgetrokken naar de belangrijkste KPI’s op uw management dashboard. Het resultaat is een organisatie die zichzelf op koers houdt.

Door je strategie om te zetten in meetbare doelen, verbetert Kompasteam de focus, transparantie en afstemming en verhoogt het de betrokkenheid van medewerkers. Betrokken medewerkers verbeteren de bedrijfsresultaten en transformeren bedrijven van gewoon naar buitengewoon. Dat geeft energie en motiveert.

Eldert de Jager

Businesspartner met drive voor sturen op essentie.

Maken we ons druk om de juiste zaken.? Eldert de Jager helpt organisaties en bedrijven om de juiste financiële koers te varen. Als uitgangspunt daarbij hanteert hij de Methode Het Kompas. Dat is een samenhangende en toegankelijke aanpak die bestaat uit een logische invulling van planning en control. Dat levert een sterke verbinding op tussen beleid en dagelijkse uitvoering. Centraal staat een effectief dashboard met de juiste KPI’s.

Als business partner geeft het hem energie en plezier om mensen te helpen en verbindingen te leggen. Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven op het vlak van financieel management en business partnering heeft hij in allerlei keukens kunnen kijken. Daardoor is hij in staat om snel te bepalen wat nodig is om de zaak weer terug op koers te krijgen.

Motto

“Succesvolle organisaties hebben succesvolle routines”

LinkedIn van Eldert de Jager

Gerard Kuijpers

Businesspartner die structuur creëert in complexiteit.

Wat is het probleem en wat is de oorzaak? Vaak is het beantwoorden van die vraag minder makkelijk dan het lijkt. Gerard Kuijpers helpt organisaties in het vinden van de pijnpunten en de juiste oplossingen. Hij gaat in een veranderingstraject altijd uit van zijn “Six Small Steps” principes. Met zijn “driepoot”van expertise: Finance, ICT en zijn onnavolgbare Soft Skills weet hij altijd de best passende oplossingen te vinden.

Als oplossingsgerichte businesspartner is hij zeer hands-on en gaat net zolang door tot de gekozen oplossing werkt en geborgd is. Uiteraard is hij een enorme fan van de Lean methodiek. Door zijn ervaring met projecten in tientallen bedrijven weet hij meestal snel in welke richting we het moeten zoeken.
Hij is graag op een gestructureerde manier bezig op het snijvlak van Finance en ICT en boort daarbij ook de creatieve vermogens van betrokkenen aan.

Gerard is resultaatgericht en gefocust en houdt van een pittige uitdaging. Zijn favoriete uitspraak is dan ook:

“Als het makkelijk was kon iedereen het”.

LinkedIn van Gerard Kuijpers

Gratis e-Book

Het Kompasteam heeft een geweldig en nuttig e-Book geschreven, bomvol met tips.
Download nu dit gratis e-Book: 30 tips voor het sturen op Essentie

Gratis e-Book